Blij met de Frenzy bonus 1

Vemma Frenzy Bonus

De Vemma Frenzy Bonus beloond je voor je inzet!

Vemma beloond je met verschillen de bonussen. Eén daarvan is de Vemma Frenzy Bonus en de dubbele Vemma Frenzy Bonus! Inzet wordt altijd en overal beloond. Treed buiten je comfort zone en zorg dat je elke dag iets positiefs doet om je business te laten groeien. Je inspanningen zullen ervoor zorgen dat je op een gegeven moment een niveau bereikt waarmee je anderen zult inspireren!

Blij met de Vemma Frenzy bonusMotivatie + Informatie = Inspiratie

Wat motiveert jou? Zorg dat je dit helder voor ogen hebt om je doelen te bereiken.  Zoek je informatie! Laat je dagelijks informeren met zaken die jou dienen! Plaats een filter voor jezelf en denk; dient het mij of dient het mij niet? Daarna ontstaat het volgende niveau en zal je geïnspireerd raken en inspireren!

Hoe groeit je Vemma Business?

Uitsluitend door mensen te WERVEN! Door zelf, of door je teamleden, mensen te werven zal je Vemma business tot ongekende omvang groeien! Echter, dat gebeurd alleen door persoonlijke inzet, en het helpen van mensen om hun doelen te bereiken. Wees een voorbeeld. Mensen doen wat jij doet, niet wat jij zegt. 

Als je de dingen doet die je moet doen, doet op het moment dat je ze moet doen, zal er een tijd komen dat je de dingen die je wilt doen, kunt doen wanneer je ze wilt doen.

Vemma Frenzy Bonus

Tijdens de actieperiode kun je een wekelijks aandeel van maximaal $200 verdienen wanneer je drie (3) nieuwe merkpartners of klanten inschrijft met een order van minimaal 120 beloningspunten met automatische levering in dezelfde volumeweek. De week loopt van vrijdag tot en met donderdag.  Je kunt maximaal twee aandelen per week verdienen (of maximaal $400). Het bedrag van elk aandeel is afhankelijk van het aantal mensen dat die week deelneemt aan het bonusprogramma.

De dubbele Vemma Frenzy Bonus

Met dit fantastische programma kun je als merkpartners van Vemma tot wel $400 verdienen als je drie (3) geldige nieuwe merkpartners inschrijft in dezelfde volumeweek. Om in aanmerking te komen voor de bonus, moet elke nieuwe merkpartner (1) – een Builder Pack (zilver of hoger) kopen; en (2) – zich intekenen voor een order van 120 beloningspunten met automatische levering in dezelfde volumeweek. Je kunt per week maximaal twee aandelen, of $800 verdienen. Het bedrag van elk aandeel is afhankelijk van het aantal mensen dat die week deelneemt aan het bonusprogramma.

Lees voor meer informatie de hieronder vermelde FAQ en Officiële Regels. 

Frenzy/Double Frenzy FAQs (Frequently Asked Questions)

Frenzy/Double Frenzy Official Rules

Met de Vemma Frenzy Bonus kun je echt direct geld verdienen

Wil Je Meer Informatie Over de Vemma Frenzy Bonus? Vul Dan Onderstaand Formulier In!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *